Υλικά συνταγής.
Σερβίρει έως 6 ποτήρια.
1/2 καρπούζι καθαρισμένο.
Χυμό από 2 στημένα πορτοκάλια ποικιλίας Βαλέντσια.
Χυμό από 2 στημένα lime.
120ml Τεκίλα
40ml Tia Maria
350ml Ανθρακούχο νερό (κρύο κατά προτίμηση).
Πάγο για το σερβίρισμα.
Παρασκευή συνταγής.
Καθαρίζουμε το καρπούζι από φλούδες και κουκούτσια και κόβουμε σε μικρά κομμάτια.
Στη συνέχεια το πολτοποιούμε στο μπλέντερ, μαζί με τους χυμούς λάιμ και πορτοκαλιού.
Μεταφέρουμε το μείγμα σε μεγάλη κανάτα.
Προσθέτουμε την Τεκίλα και το Tia Maria και ανακατεύουμε καλά.
Αφήνουμε το κοκτέιλ στο ψυγείο για τουλάχιστον μια ώρα
Πριν σερβίρετε, προσθέστε το κρύο ανθρακούχο νερό και τον πάγο, διακοσμώντας με κομμάτια από καρπούζι ή φέτες lIme.
Η συνταγή απευθύνεται σε άτομα άνω των 18 ετών. Καταναλώστε υπεύθυνα.
- February 25, 2017
- MySoda Recipes