Το καλάθι σας είναι άδειο

MySoda - Ποιοί είμαστε;

Η MySoda I.K.E. ιδρύθηκε τον Ιανουάριο του 2016 από 2 νέους επιχειρηματίες, τον Δημήτρη και τον Γιώργο, με σκοπό να προσφέρει μοναδικές και ποιοτικές συσκευές παραγωγής ανθρακούχων ροφημάτων για οικιακή και επαγγελματική χρήση.

Το MySoda DrinkMate είναι μια από τις συσκευές που ταιριάζουν στο όραμα και την φιλοσοφία της MySoda I.K.E. καθώς έχει λάβει διεθνή βραβεία και αναγνώριση, διαθέτει περισσότερες από 23 κατοχυρωμένες πατέντες και υψηλή, ποιοτική κατασκευή.

Η MySoda I.K.E. έχει συνάψει διεθνείς συμφωνίες με Ευρωπαϊκές εταιρίες για προϊόντα όπως φυσικά αρώματα και γεύσεις φρούτων για ανθρακούχα ροφήματα, χωρίς συντηρητικά και πρόσθετα. Αντίστοιχες συμφωνίες υπάρχουν και για τις φιάλες διοξειδίου του άνθρακα με εταιρίες πιστοποιημένες για παραγωγή και εμφιάλωση για οικιακή χρήση και κατανάλωση.

Η έδρα της εταιρίας βρίσκεται στην Καλαμαριά της Θεσσαλονίκης, στην διεύθυνση Διονυσίου Σολωμού 26, 55134. Εκεί μπορείτε να βρείτε και το πρώτο κατάστημα της εταιρίας με όλα τα προϊόντα διαθέσιμα προς αγορά.