Το καλάθι σας είναι άδειο

Τι είναι το MySoda DrinkMate και γιατί να το αγοράσω;

Τι είναι;

Σε περίπτωση που δεν έχετε ακούσει ξανά για συσκευές παρασκευής ανθρακούχων ροφημάτων στην άνεση του σπιτιού σας, ήρθε μάλλον η στιγμή. Το MySoda DrinkMate είναι μια τέτοια συσκευή. Σας επιτρέπει να παρασκευάσετε ανθρακούχα ροφήματα εύκολα, γρήγορα και οικονομικά. Μπορείτε να μετατρέψετε οτιδήποτε σε ανθρακούχο. Ξεκινήστε με ότι σας αρέσει - χυμό πορτοκάλι, μήλο, φράουλα, μάνγκο, ανανά - οι επιλογές και οι συνδυασμοί είναι πολλοί. 

Μήπως έχετε μπύρα ή κρασί που θα θέλατε να μετατρέψετε σε ανθρακούχο; Ή μήπως αυτό το μοναδικό cocktail; Παγωμένη λεμονάδα; Σανγκριά; Ακουλουθήστε μια απο τις συνταγές μας.

Η συσκευή έχει χαμηλό κόστος απόκτησης και μηδενικό κόστος συντήρησης καθώς δεν χρειάζεται ρεύμα ή μπαταρίες. Το μόνο που χρειάζεται περιοδική αλλαγή, είναι η φιάλη διοξειδίου του άνθρακα και η συχνότητα αλλαγής εξαρτάται αποκλειστικά από την συχνότητα χρήσης.

Η συσκευή έχει διεθνή αναγνώριση ενώ το κορυφαίο περιοδικό Wired του έδωσε 8 στα 10.

Γιατί να το αγοράσω;

  • Ευκολία. Ίσως απο τους πιο σημαντικούς λόγους. Φτιάχνετε ανθρακούχα ροφήματα της επιλογής σας, όποτε θέλετε, όπως θέλετε και με αγνά υλικά. Ξεχάστε το κουβάλημα μπουκαλιών ή αναψυκτικά με ζάχαρη και πρόσθετα. 
  • Προστατέψτε το περιβάλλον. Το συσκευασμένο ανθρακούχο ρόφημα (πχ νερό, αναψυκτικά κ.α.) είτε σε πλαστικό, είτε σε γυάλινο μπουκάλι, δημιουργεί αρκετά απορρίματα τα οποία δυστυχώς καταλήγουν σε χωματερές. Ακόμα και εάν ανακυκλώνετε, που το ελπίζουμε, η μεταφορά, παραγωγή καθώς και η ανακύκλωση κοστίζουν σε χρόνο, ενέργεια και φυσικούς πόρους. Όλα αυτά μπορείτε να τα ξεχάσετε εάν αρχίσετε να χρησιμοποιείτε το MySoda DrinkMate. Μπορείτε να απολαμβάνεται και ταυτόχρονα να βοηθάτε και το περιβάλλον.
  • Βελτιώστε την υγεία σας. Είναι γνωστό ότι η κατανάλωση νερού και η συχνή ενυδάτωση βοηθούν στην διατήρηση ή απώλεια βάρους, σε συνδυασμό με υγιεινή διατροφή. 
  • Οικονομικό. Με χαμηλό κόστος αγοράς στα 83€, δωρεάν μεταφορικά και την πρώτη φιάλη διοξειδίου του άνθρακα να συμπεριλαμβάνεται, η τιμή του είναι ασυναγώνιστη. Κάθε φιάλη μπορεί να παράγει μέχρι και 60 λίτρα ανθρακούχων ροφημάτων με το κόστος να είναι μόλις 0.15€/λίτρο όταν άλλες γνωστές εταιρίες προσφέρουν ανθρακούχα ροφήματα με κόστος απο 0.75€/λίτρο έως 2€/λίτρο.
  • Το κάτι παραπάνω. Γιατί να μην πιείτε νερό, που έχει αυτό το κάτι παραπάνω; Μπορείτε φυσικά να εμπλουτίσετε την γεύση του με τα δικά μας φυσικά αρώματα φρούτων ή ακουλουθήστε μια από τις συνταγές μας.

Εάν έχετε οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία, είμαστε στην διάθεσή σας στο 2311 181 181 ή στο sales@mysoda.gr. 

  • March 19, 2016
  • Panagiotis Kefalidis